04 Mayıs 2024
  • Bartın16°C
  • Ankara17°C
  • Bolu12°C
  • Kastamonu13°C
  • Zonguldak18°C
  • Karabük16°C

BARTIN İÇİN KURA TARİHİ BELLİ OLDU

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi için ilan edilen güne girildi.

Bartın İçin Kura Tarihi Belli Oldu

03 Nisan 2024 Çarşamba 10:16

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi için ilan edilen güne girildi. 8 bin işçi alımı gerçekleştireceğini geçtiğimiz ay içerisinde duyuran Sağlık Bakanlığı, temizlik ve güvenlik görevlisi çoğunlukta olmak üzere pek çok branşta personel alımı gerçekleştiriyor. Sağlık Bakanlığı personel alımı süreci, 12 farklı meslek grubu için gerçekleştirilecek. Atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek. Bartın için kura 4 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek.

3 Nisan 2024 (Çarşamba) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:
Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir. (Kura çekilişi saat 10:30’da Adana ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Kırşehir ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

4 Nisan 2024 (Perşembe) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:
Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 10:30’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.