08 Eylül 2024
  • Bartın21°C
  • Ankara20°C
  • Bolu16°C
  • Kastamonu18°C
  • Zonguldak22°C
  • Karabük20°C

ASKERE GİDECEK OLAN COŞKUN, SENDİKA İLE VEDALAŞTI

Türk Sağlık-Sen İl Temsilcisi Besim Coşkun, askerlik görevine gideceği için İl Temsilciliği görevini Hakan Gürcan’a devretti.

Askere gidecek olan Coşkun, sendika ile vedalaştı

04 Mayıs 2017 Perşembe 09:50

Türk Sağlık-Sen İl Temsilcisi Besim Coşkun, askerlik görevine gideceği için görevini Hakan Gürcan’a devretti. Kastamonu 5'inci Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı’nda kısa dönem askerlik yapacak olan Coşkun, 5 Mayıs Cuma günü birliğine teslim olacak olması nedeniyle ziyaretler gerçekleştirdi.  Coşkun, ilk olarak Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Genel Başkan Yardımcıları Abdurrahman Uysal, Yusuf Alan Ümit Turhan, Hasan Şirin ve Mehmet Ali Çakal’ı sendika binasında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde Coşkun, helallik istedi.

Hepinize hakkım varsa helal olsun

Ziyaretlerle ilgili açıklamasında Coşkun; “Mensubu ve İl Temsilcisi olduğum ve bundan her zaman gurur duyduğum Türk Sağlık Sendikası Genel Merkezine 6 ay sonra görüşmek dileğiyle helalleşme ziyaretinde bulundum. Genel Başkanıma, Genel Merkez Yöneticilerimize ve çalışanlarımıza Türk Sağlık Sendikası Şube Başkanlarımıza ve yönetimdeki şube başkan yardımcılarımıza il ve ilçe temsilcilerimize hepinize hakkım varsa helal olsun. Sizler de bana hakkınızı helal edin” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.