29 Nisan 2024
  • Bartın15°C
  • Ankara23°C
  • Bolu17°C
  • Kastamonu17°C
  • Zonguldak16°C
  • Karabük20°C

ARKA SOKAK’TA YENİ YAĞMUR SUYU HATTI YAPILIYOR

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Kemerköprü Mahallesi Arka Sokak’ta yağmur suyu hattı oluşturmak için çalışma başlattı.

Arka Sokak’ta Yeni Yağmur Suyu Hattı Yapılıyor

24 Kasım 2020 Salı 16:59

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kemerköprü Mahallesi Arka Sokak’ta yağmur suyu hattı oluşturma çalışması yapılıyor. Akın, vatandaşların su baskını ve su birikintilerinden olumsuz etkilenmesini önlemek için 400’lük beton büzlerle yeni yağmur suyu hattı oluşturduklarını söyledi.

400’lük Beton Büzlerle Yeni Hat Oluşturuluyor

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Belediye olarak mahallerimizde yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak için alt yapıda ve üst yapıda önemli tedbirler alıyoruz. Bu önlemleri alırken sıkıntıların tekrar yaşanmaması adına Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hummalı çalışma gerçekleştiriyorlar. Son olarak Kemerköprü Mahallesi Arka Sokak’ta yeni bir yağmur suyu hattı yapmak üzere çalışma başlattık. 400’lük beton büzlerle oluşturacağımız bu hat sayesinde bu noktada yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmiş olacağız“ dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.