30 Nisan 2024
  • Bartın18°C
  • Ankara23°C
  • Bolu21°C
  • Kastamonu24°C
  • Zonguldak16°C
  • Karabük20°C

“AFETTE BAKANLIK VE BARTIN BELEDİYESİ AKTİF ÇALIŞTI”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Bartın ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı.

“Afette Bakanlık ve Bartın Belediyesi Aktif Çalıştı”

02 Aralık 2021 Perşembe 15:49

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Bartın ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı. Ziyaret programının ardından değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, şu ifadeleri kullandı; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na ilimize gerçekleştirmiş olduğu bu nazik ziyareti ve vermiş olduğu destekler için teşekkür ediyorum. 11 Ağustos tarihinde ilimizde meydana gelen sel felaketinde yol ağlarımızda meydana gelen hasarların giderilmesinde Sayın Bakanımızın önemli destekleri olmuştur. Selin ilk saatlerinden itibaren Bartın Belediyesi gibi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı da alanda aktif görev alarak vatandaşlarımızın sıkıntılarının giderilmesine yardımcı olmuştur. Bizler bir taraftan acil ihtiyaçların karşılanması, vatandaşların güvenli alanlara taşınması, ev ve dükkanların temizlenmesiyle uğraşırken bir taraftan da bölgeye ulaşımın sağlanması adına Bakanlığımız büyük mücadele vermiştir.

“Yaraların Sarılması Adına Ne Gerekiyorsa Yaptık”

Birlik ve beraberlik içerisinde afet bölgesinde hayatın normale dönmesi adına büyük bir çalışma gerçekleştirdik. Bartın Belediyesi olarak alanda 67 personel, 5 kepçe, 1 ekskavatör, 2 kuka, 3 kamyon, 1 arazöz, 2 hizmet minibüsü, 1 itfaiye aracı, 2 kavşak suyu tankeri, 2 ilaçlama aracı, 2 motopomp ile alanda aktif görev alarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını temin etmeye çalıştık. Selin meydana geldiği 11 Ağustos’tan bugüne kadar yaraların sarılması adına ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bugün de Bakanlığımız tarafından yapım çalışmaları tamamlanan Bartın-Kozcağız-Kumluca-Abdipaşa karayolu üzerinde bulunan Kumluca-2 Köprüsünün açılışını Sayın Bakanımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Tekrar Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.