27 Nisan 2024
  • Bartın15°C
  • Ankara20°C
  • Bolu13°C
  • Kastamonu19°C
  • Zonguldak13°C
  • Karabük17°C

5 FUTBOLCU İLE RESMİ SÖZLEŞME İMZALANDI

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, Bartınspor’un transfer çalışmalarıyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaparak, 5 futbolcu ile resmi sözleşme imzalandığını taraftarlara duyurdu.

5 futbolcu ile resmi sözleşme imzalandı

05 Ocak 2018 Cuma 12:49

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, Bartınspor’un transfer çalışmalarıyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. 5 futbolcu ile resmi sözleşme imzalandığını taraftarlara duyuran Başkan Bulut, 9 Ocak Salı günü Yalı Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan imza törenine tüm Bartınspor taraftarlarını davet etti.

Transferler takımımıza değer katacak

Başkan Bulut; “Değerli Bartınspor sevdalıları meraklı bir bekleyiş içerisinde olduğunu biliyorum. Siz bizlere güvendiniz. Biz de sene başında sizleri mahcup etmeyeceğimizin sözünü verdik. Şu anda transfer noktasında 5 tane futbolcu ile anlaştık. Transferlerimiz resmileşmiş durumda. Bu futbolcularımız için Salı günü Yalı Yaşam Merkezi’nde tören düzenlenecek. Bartın’a yakışan ve Bartın’ın formasının hakkını verebilecek çok kaliteli isimler. Takımımıza değer katacak, rakiplerimizin korkulu rüyaları olacak transferleri gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Duyunca sizler de şaşıracaksınız. Mutlu olacaksınız” dedi.

Bartın şehrini ayağa kaldırmak için çalıyoruz

Taraftarları imza törenine davet eden Bulut; “Salı günü tüm taraftarlarımız birlik içerisinde Yalı İş Merkezi’nin önünde toplanmasını istiyoruz. İmza töreninin saatini bildireceğiz. Yorucu bir hafta geçirdik. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız il il geziyorlar. Bartın şehrini ayağa kaldırmak için çalıyoruz. Sayın Valimize, Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç’a, Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın’a, İl Başkanımız Sayın Turhan Kalaycı’ya transfer çalışmalarında vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Her şey Bartınspor için” diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.