23 Nisan 2024
  • Bartın18°C
  • Ankara21°C
  • Bolu18°C
  • Kastamonu18°C
  • Zonguldak17°C
  • Karabük21°C

YENİ SEZON ÖNCESİ TRANSFERLERE 700 BİN TL HARCANDI

2020-2021 sezonu öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Bartınspor, iç transferde 7 futbolcu ile anlaşma sağlarken, dış transferde de 7 önemli isimi transfer etti. Son olarak Kars 36 Spor’dan 1991 doğumlu sol açık Mahmut Ortak ile anlaşma sağladı.

Yeni Sezon Öncesi Transferlere 700 Bin TL Harcandı

16 Eylül 2020 Çarşamba 17:06

Spor Toto BAL Ligi’nde ilimizi temsil eden Bartınspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu sezon yeni teknik ekiple yola çıkan temsilcimiz, iç transferde anlaşma sağladığı 7 futbolcunun ardından dış transferde de önemli isimleri kadroya kattı. Dış transferde de 7 isimle anlaşan temsilcimiz, son olarak Kars 36 Spor’dan 1991 doğumlu sol açık Mahmut Ortak’ı transfer etti.  Transer sürecinde yoğun çalışma gerçekleştiren Bartınspor yönetimi 4-5 futbolcu ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Dış Transferde 7 İsimle Anlaşıldı

Dış transferde; Anadolu üniversitesi forması giyen stoper Şükrü Topal, Ankaragücü U21 takımından orta saha oyuncusu Ersin Sabır, Akşehirspor forması giyen sağ açık Hasan Cankur, Arifiye Kalaycı Spor forması giyen orta saha Hakan Mert olgun, orta saha oyuncusu genç yetenek Bartınlı Mert Aydeniz, Çal Belediyespor forması giyen Sol bek Aykut Karaman,  Kars 36 Spor’dan sol açık Mahmut Ortak transfer edildi.

İç Transferde Önemli İsimler Takımda Kaldı

İç transferde ise takım kaptanı defans Gökhan Akıllı, forvet Çağrı Topal, Sağbek Masum Kara, forvet Fatih Akmaz, stoper Oğuzhan kartal, kaleciler Ferdi Yalçın ve İlhan Can Ünal ile anlaştı. İç ve dış transferler toplamda 700 bin TL’ye mal oldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.