24 Nisan 2024
  • Bartın18°C
  • Ankara18°C
  • Bolu18°C
  • Kastamonu14°C
  • Zonguldak19°C
  • Karabük18°C

TENİSÇİLER İSRAİL YOLCUSU

Bartın Belediyesi Tekerlekli Sandalye Tenis Sporcuları Cihan Çakmakçı, Sefa Ercan Antrenör Ali Güler ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.  

Tenisçiler İsrail yolcusu

09 Mayıs 2019 Perşembe 00:50

Bartın Belediyesi Tekerlekli Sandalye Tenis Sporcuları Cihan Çakmakçı, Sefa Ercan Antrenör Ali Güler ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.  Ziyaret Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşti.  Ziyarette İsrail’de düzenlenecek olan jumior kategorisinde İlimizi ve Ülkemizi temsil edecek olan Bartın Belediyesi Tekerlekli Sandalye Tenis Sporcuları Cihan Çakmakçı, Sefa Ercan ve Antrenör Ali Güler katılacakları turnuva hakkında bilgiler verdiler. Ziyaretleri için misafirlerine teşekkür eden Başkan Cemal Akın sporculara katılacakları turnuvada başarılar diledi.

Başarılarına yenilerini ekleyeceğine inanıyorum

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bugüne kadar büyük başarılara imza atan Bartın Belediyesi Tekerlekli Sandalye Tenis Sporcularımız Cihan Çakmakçı ve Sefa Ercan İsrail’de düzenlenecek olan turnuvada başarılarına yenilerini ekleyeceğine inanıyorum. Sporcu kardeşlerimiz ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Bu başarıda büyük bir emeği olan değerli Antrenörümüz Ali Güler’e de ayrıca teşekkür etmek istiyorum”   dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.