29 Mart 2024
  • Bartın21°C
  • Ankara20°C
  • Bolu22°C
  • Kastamonu18°C
  • Zonguldak24°C
  • Karabük23°C

POZİTİF VAKA SAYISININ ARTTIĞI İDDİA EDİLİYOR

İlimizde Corona Virüsü tedbirleri kapsamında karantina için ayrılan KYK'ya bağlı Çeşmi Cihan Erkek Öğrenci Yurdu önünde yine bugün öğle saatlerinde hareketlilik yaşandı. Bu hareketliliğe istinaden pozitif vaka sayısının arttığı iddia edildi.

Pozitif vaka sayısının arttığı iddia ediliyor

05 Nisan 2020 Pazar 20:55

Dünya genelinde koronavirüs ile mücadele edilirken Türkiye’de ve ilimizde de virüsün yayılmaması için önlemler alınıyor. Önlemler neticesinde ilimizde Corona Virüsü tedbirleri kapsamında karantina için ayrılan KYK'ya bağlı Çeşmi Cihan Erkek Öğrenci Yurdu önünde yine bugün öğle saatlerinde hareketlilik yaşandı. Bu hareketliliğe istinaden pozitif vaka sayısının arttığı iddia edildi. Gelinen süreçte mevcut durumla ilgili kamuoyu açıklama bekliyor.

Pozitif vaka sayısı arttı mı?

Yurtta kalan 20 kişiye ilave olarak geçtiğimiz günlerde Ulus ilçesinden 8 kişi daha ilave edilmişti. Gelinen süreçte karantinadaki 28 kişiden 7’si 14 günlük karantina sürecinin ardından evlerine gönderilmişti. Son olarak edinilen bilgiye göre yurtta 21 kişi karantina altında tutuluyordu. Ancak yurt önünde 1-2 gündür yaşanan hareketlilik, sayının arttığı yönünde söylemlere neden oldu. Bu hareketliliğe istinaden pozitif vaka sayılarının arttığı iddia edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.