20 Nisan 2024
  • Bartın11°C
  • Ankara11°C
  • Bolu12°C
  • Kastamonu9°C
  • Zonguldak10°C
  • Karabük10°C

MİLLETVEKİLİ TUNÇ’TAN BARTIN’DAKİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, Bartın’daki koronavirüsle mücadelede yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Milletvekili Tunç’tan Bartın’daki sağlık çalışanlarına teşekkür

28 Nisan 2020 Salı 03:53

AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, Bartın’daki koronavirüsle mücadelede yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Milletvekili Tunç, yaptığı açıklamada; “Koronavirüsle mücadelede Bartınımız en başarılı iller arasında. Bunu da kahramanlarımıza borçluyuz. Bartın’da her kademede görev alan tüm yöneticilerimizin, gönüllü çalışanlarımızın ve Sağlık Personelimizin Fedakarca ve Özverili çalışmaları sayesinde inşaallah bundan sonraki süreci de en az hasarla atlatacağız” dedi.

“Birlikte başaracağız”

Milletvekili Tunç, “Bartın İl Sağlık Müdürlüğümüzün tüm yönetici ve çalışanlarına, Bartın Devlet Hastanemizin tüm yöneticilerine, hemşirelerine, ebelerine, teknisyenine, Bilgi işlemcisine, Güvenlik görevlisine, Şoförüne, Temizlik personeline velhasıl tüm Sağlık çalışanlarımıza İlimizde, ilçe ve beldelerimizde her kademede görev alan tüm yöneticilerimize gönüllü çalışanlarımıza müteşekkiriz. Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.