20 Nisan 2024
  • Bartın11°C
  • Ankara11°C
  • Bolu8°C
  • Kastamonu9°C
  • Zonguldak12°C
  • Karabük10°C

MİLLETVEKİLİ TUNÇ KOZCAĞIZ’DA

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Beldesinde ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Tunç Kozcağız’da

10 Eylül 2020 Perşembe 12:21

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberindeki İl Başkanı Turhan Kalaycı, Belediye Başkanı Mustafa Karaman, AK Parti Kozcağız Belde Başkanı Orhan Acıbal ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Kozcağız Beldesinde ziyaretlerde bulundu. Esnafları ziyaret etti, hemşehrileriyle selamlaştı, yöresel ürünler pazarındaki satıcılarına hayırlı işler dileğinde bulundu.

“Kozcağız’daki hizmetlerimiz salgına rağmen hızla devam ediyor”

Milletvekili Tunç Kozcağız Beldesine yaptığı ziyarette; esnafla ve Kozcağızlı hemşehrileriyle sohbet ederek, Kozcağız’daki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Salgın döneminde bir taraftan sağlığımızı korumak için gerekli tedbirleri alıyoruz bir taraftan da yatırımlara devam ediyoruz diyen Milletvekili Tunç, “Kozcağız’daki hizmetlerimiz hızla devam ediyor, iki tane baraj, Kirazlıköprü barajı ile birlikte tamamlandı. Bartın bugün yağmurlarda rahat uyuyabiliyorsa ve hiç endişe etmiyorsa bu Kozcağız’da yapılan iki baraj ile Kirazlıköprü Barajı sayesindedir. O nedenle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye ne kadar teşekkür etsek azdır.”Dedi.

“Kozcağız’ı Karadeniz sahil yolunun bir kavşak noktası yapmak istiyoruz.”

Milletvekili Tunç, “Bartın Kozcağız arasındaki başlayan bölünmüş yolun maliyeti çok büyük. Sadece bölünmüş yol olarak bakmayalım. Kozcağız Belde girişi ve Belde içerisinden geçen köprülerin ikisi de yıkılıp yenilenecek. Ayrıca ilaveten üç adet köprü daha yapılacak. Kumluca bağlantı köprüsü, yine çevre yoluna bağlantısı olacak sanayi sitesi üzerinden geçecek köprü ile beraber Kozcağımızın şekli değişecek. Sadece Kozcağız geçişin maliyeti 100 milyonu aşıyor. Toplamda kamulaştırmalarla beraber 300 milyonu bulan büyük bir yatırımı Kozcağız’ın ulaşım problemini inşallah çözerek, burayı Karadeniz sahil yolunun bir kavşak noktası yapmak istiyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Bartın çevre yolunda yine Rimaks Fabrikasının üst tarafından bağlanarak burası bir kavşak noktası, daha hareketli bir noktada olacak. Kozcağız Kumluca’nın Baraj geçişi ile ilgili bölümünü bu yıl sonuna kadar tamamlıyoruz inşallah.”açıklamalarında bulundu.

“Türkiye’de örnek bir köy projesini orda gerçekleştirmiş olacağız.”

“Şarköyü ve Boğaz Mahallesi ve Kapıcıoğlu Mahallesi’nin yerleşim yeri ile ilgili Cumhurbaşkanlığı kararı onaylandığını müjdeleyen Tunç, “Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Ayrıca orada Toki’den Köykent projesi yapılacak. Türkiye’de örnek bir köy projesini orada gerçekleştirmiş olacağız.”

“Yeter ki istikrar, huzur güven, birlik ve beraberlik ortamı devam etsin.”

 Organize Sanayi Bölgemizdeki genişletme çalışmalarımızı, kamulaştırma çalışmalarımızda davalar son safhada bitiyor Diyen Milletvekili Tunç, “Sanayicilerimize imar parselleri tahsis edilerek yeni fabrikaları açılması ve istihdamın daha da artması ile ilgili çalışmalarımızın süreçleri devam ediyor. Yeter ki istikrar, huzur güven, birlik ve beraberlik ortamı devam etsin. Bir taraftan dış politika sorunlarıyla ilgileniyoruz. Dünyada hakkı adaleti hakkaniyeti savunan tek Ülke sayılırız. Doğu Akdeniz’deki haklarımızı sonuna kadar savunuyoruz, milletimizin hakkıdır diyoruz. Hiç taviz vermiyoruz. Bütün Dünyada görüyor. Demek ki Türkiye güçlendi ki taviz vermiyor. Güçlenebilmemizin yolu da birlik berberliğimizi daha da kuvvetlendirmek, çalışmaktan geçiyor. Milletimizle birlikte daha çok başarılara imza atacağız” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.