17 Nisan 2024
  • Bartın21°C
  • Ankara17°C
  • Bolu18°C
  • Kastamonu14°C
  • Zonguldak19°C
  • Karabük18°C

MİLLETVEKİLİ TUNÇ, İSTANBUL’DA YAŞAYAN HEMŞEHRİLERİYLE DERNEK İFTARLARINDA BULUŞTU

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, DRAHNADER ile BİYAD’ın verdikleri iftarlara katılarak hemşehrileriyle buluştu.

Milletvekili Tunç, İstanbul’da yaşayan hemşehrileriyle dernek iftarlarında buluştu

15 Mayıs 2019 Çarşamba 01:30

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, İstanbul Pendik’te faaliyet gösteren Drahna Çevre Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DRAHNADER) ile İstanbul Ataşehir’de faaliyet gösteren Bartın İli Yardımlaşma Derneği (BİYAD)’ın verdikleri iftarlara katılarak hemşehrileriyle buluştu.

DRAHNADER İftarı

İstanbul Pendik Dumlupınar Mahallesinde faaliyet gösteren Drahna Çevre Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DRAHNADER)’in verdiği iftar yemeğine AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin,  AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Dernek Başkanı Mustafa Işık, Dernek üyeleri ve İstanbul Pendik’de yaşayan Bartınlılar katıldı. İftar yemeğinde konuşma yapan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Drahnader’in kuruluşundan bu güne kadar tüm etkinliklerine katılmaya çalıştığını ve faaliyetlerini takdir ettiğini, derneğin birlik ve beraberliği, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamasının yanısıra Drahna ve bölgesi için de örnek projelere öncülük ettiğini söyledi. Dernek yönetimine, Ramazan ayında birlik, beraberlik ve kaynaşmaya vesile olduğu için teşekkürlerini ileten Milletvekili Tunç, “Rahmet, bereket, mağfiret ayı olan Ramazan Şerif-i idrak ediyoruz. İnşallah Ramazan Bayramı’nı da idrak ederiz. Ailenizle, sevdiklerinizle huzur içinde mutluk içerisinde bayram geçirmenizi diliyorum. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum.” Dedi. İftar sonrası da hemşehrileriyle çay sohbetleri gerçekleştirdi.

Bartın İli Yardımlaşma Derneği iftarı

İstanbul Ataşehir’de faaliyet gösteren Bartın İli Yardımlaşma Derneği (BİYAD) iftarına da katılarak, hemşehrileriyle buluşan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç yaptığı konuşmada "evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum,  iftar sofrasında bizleri buluşturan dernek yöneticilerine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi. AK Parti hükümeti süresinde Bartın'da yapılan çalışmalardan bahseden Milletvekili Tunç, memleketimiz için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, Bartın’da tarihe damga vuracak yatırımları hayata geçirdiklerini ve istihdamdan, sağlığa, ulaşımdan, tarıma her alanda yeni yatırımlarında devam ettiğini belirtti.  Milletvekili Tunç, 23 Haziranda yeniden gerçekleştirilecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin de İstanbul için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.