18 Nisan 2024
  • Bartın19°C
  • Ankara15°C
  • Bolu14°C
  • Kastamonu15°C
  • Zonguldak18°C
  • Karabük20°C

MİLLETVEKİLİ TUNÇ, İSTANBUL’DA İKAMET EDEN BARTINLILARA SESLENDİ

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından halka açık iftar yemeği düzenlendi. Kapalı Otoparkta düzenlenen iftar programına vatandaşların ilgisi yoğun olurken iftar programına binlerce kişi katıldı.

Milletvekili Tunç, İstanbul’da ikamet eden Bartınlılara seslendi

26 Mayıs 2019 Pazar 01:00

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen halk iftarı bu Ramazan’da coşku içerisinde gerçekleştirildi. Kapalı Otoparkta düzenlenen iftar programına vatandaşların ilgisi yoğun olurken iftar programına binlerce kişi katıldı. Okunan ezanın ardından hep beraber tutulan oruçlar açılırken aynı sofrada iftar yapmanın hazzı yaşandı. İftar Programı Kuran’ı Kerim Tilaveti ile başladı. İftar yemeğinin ardından ilk olarak konuşan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı; “Geleneksel hale getirdiğimiz halk iftarımıza hoş geldiniz. Ramazan ayını rabbim bize en güzel şekilde ifa etmeyi nasip etsin. Dualarımızı kabul eylesin. Ramazan ayı paylaşma ayıdır. İftar sofralarımızda halkımızla beraber iftar yaparak, Ramazan ayının bu güzelliğini birlikte paylaşalım istedik. Allah bizi nice iftar sofralarında buluştursun inşallah. Bu bu programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum katılımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.  

img_8762.jpg

Başkan Adayı Binali Yıldırım için destek istedi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise yaptığı konuşmada 23 Haziran’da İstanbul’da gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Tunç, İstanbul’da ikamet eden Bartınlılara seslenerek, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için destek istedi. Tunç; “Evveli Rahmet ortası mağfiret sonu sonrası ise cehennem azabından kurtuluş ayı olan Ramazanı Şerif ayındayız. İnşallah hayırlısı ile Cenabı Hakk Kadir Gecesine de Ramazan Bayramı’na da huzur içerisinde birlik içerisinde beraberlik içerisinde girmemizi nasip eder. Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Bu iftar sofrasında bizleri bir araya getiren emeği geçen başta İl Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Burada birlik ve beraberliğin en güzel örneğini gösteriyoruz. Sizlerde bu birlik ve beraberliğe iştirak ettiğiniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

61053491_2241075692638930_4617879906729066496_n.jpg

İstanbul’da ki seçim tüm Türkiye’yi ilgilendiriyor

Tunç; “Bugüne kadar bizlere çok büyük destek verdiniz. 23 Haziran’da da bir seçim var. İstanbul’da ki seçim tüm Türkiye’yi ilgilendiriyor. Bu seçimin önemeni size anlatmama gerek yok. Bu seçimlere müdahale etmek isteyenler var. Dışarıda gazeteler seçimlerle ilgili manşet atabiliyorlar. Açıklamaları hepiniz dinliyorsunuz. Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak isteyenler bu seçimlere önem verdiklerini söylüyorlar.  Bunlara hep birlikte fırsat vermeyeceğiz. İstanbul’u İstanbul yapan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Türkiye yoluna emin adımlarla devam ediyorsa Sayın Recep Tayyip Erdoğan sayesindedir. Nefes alınmayan, suyu akmayan ve yollarında yürünemeyen İstanbul’u İstanbul yapan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır ve hemen yanındaki Sayın Binali Yıldırım’dır. İstanbul’u ileriye taşıyacak olan da Sayın Binali Yıldırım’dır. O nedenle İstanbul’daki akrabalarımızı arayıp gerekenleri söyleyeceğiz. İstanbul’da 120 bin Bartınlı var. İnşallah 23 Haziran’la ilgili mesajımızı verelim. Ben bu duygu ve düşüncelerle hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.img_8762-001.jpg

img_8759.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.