26 Nisan 2024
  • Bartın16°C
  • Ankara20°C
  • Bolu16°C
  • Kastamonu19°C
  • Zonguldak17°C
  • Karabük18°C

MEZARLIKLARDA YASİN-İ ŞERİF OKUTULACAK

Bartın Belediyesi’nce Ramazan Bayramı dolayısıyla mezarlıklarda Yasin-i Şerif okutulacak.

Mezarlıklarda Yasin-i Şerif okutulacak

30 Mayıs 2019 Perşembe 19:29

Bartın Belediyesi’nce Ramazan Bayramı dolayısıyla mezarlıklarda Yasin-i Şerif okutulacak. Belediye Başkanı Cemal Akın konuyla ilgili açıklamasında her arife gününde hakkın rahmetine kavuşmuş vatandaşlar ve şehitlerimizin ruhu için Yasin-i Şerif okuttuklarını söyledi.

Ücretsiz araç kaldıracağız

Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bartın Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda mübarek Ramazan Bayramı münasebeti ile hakkın rahmetine kavuşmuş vatandaşlarımız ve şehitlerimizin ruhuna arife gününde, Karaköy, Orduyeri, Aladağ, Gölbucağı, Asri Mezarlık – Halatçıyaması ve Erenler Mezarlıklarımızda Yasin-i Şerif okutacağız. Katılmak isteyen vatandaşlarımız için Cumhuriyet Meydanı ve Karaköy Camii önünden ücretsiz araç kaldıracağız” dedi. Bartın Belediyesi tarafından mezarlıklarda okutulacak Yasin-i Şerif için yer ve araç saatleri programı;

3 Haziran Pazartesi Arife Günü;

Saat 13.30' da Karaköy Mezarlığı ve Gölbucağı Mezarlığı

Saat 14.15’de Erenler Mezarlığı ve Asri- Halatçıyaması Mezarlığı

Saat 15.00’da Orduyeri ve Aladağ Mezarlığı’nda

Yasin-i Şerif okutulacaktır. Arife günü Gölbucağı Mezarlığına gitmek isteyenler için saat 13.15’de, Asri-Halatçıyaması Mezarlığına gitmek isteyenler için saat 14.00’da, Orduyeri Mezarlığına gitmek isteyenler için 14.30’da Cumhuriyet Meydanından, Karaköy Mezarlığına gitmek isteyenler için saat 13.15’de Karaköy Cami önünden ücretsiz araç kaldırılacaktır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.