26 Nisan 2024
  • Bartın16°C
  • Ankara22°C
  • Bolu18°C
  • Kastamonu21°C
  • Zonguldak17°C
  • Karabük22°C

LAV SÜTUNLARININ MAKETİ İLGİ GÖRÜYOR

Türkiye’nin ve Ankara'nın turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travelexpo Ankara Fuarında açılan Bartın ve Amasra standında yer alan Güzelcehisar lav sütunlarının ışıklandırılmış maketi büyük ilgi görüyor.

Lav sütunlarının maketi ilgi görüyor

24 Mart 2018 Cumartesi 12:13

Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Türkiye’nin ve Ankara'nın turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travelexpo Ankara Uluslararası Turizm Fuarında açılan Bartın ve Amasra standında yer alan Güzelcehisar lav sütunlarının ışıklandırılmış maketi büyük ilgi görüyor. Fuar ile ilgili düşüncelerini paylaşan İl Kültür Turizm Müdürü Fuat Dursun; “Travelexpo Ankara Fuarı çok hareketli geçiyor. Travelexpo Ankara Uluslararası Turizm Fuarında özellikle yöresel ürünlerimizi ön plana çıkarttık. Bu ürünlerimizi sergiliyoruz. Özellikle tel kırma ve hediyelik eşya şeklinde oluşturulan ürünler ilgi görüyor. Tanıtım materyallerimizle ilimizi anlatmaya çalışıyoruz” dedi.

Fuara Güzelcehisar damga vuruyor

Dursun; “Bu yıl Güzelcehisar lav sütunlarının maketini yaptırdık. Bu maketi ışıklandırdık. İlk kez bu fuarımızda kullanıyoruz. İnsanlar büyük ilgi gösteriyorlar. Maket önünde fotoğraflar çektiriyorlar. Yani bu yıl özellikle lav sütunlarının tanıtımı için büyük emek harcayacağız. Turizm işletmecilerimiz de kendi tanıtımlarını yapıyorlar. Bartın Valiliği, Amasra Kaymakamlığı ile İl Müdürlüğümüzün desteğiyle standımızda ilimizi tanıtmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.