29 Mart 2024
  • Bartın24°C
  • Ankara21°C
  • Bolu22°C
  • Kastamonu20°C
  • Zonguldak23°C
  • Karabük22°C

KURUCAŞİLE ANAOKULU YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA YETİŞECEK Mİ?

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, ihalesi 31 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilen Kurucaşile Anaokulu inşaatının devam ettiğini açıkladı.

Kurucaşile anaokulu yeni eğitim öğretim yılına yetişecek mi?

25 Temmuz 2020 Cumartesi 21:57

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, ihalesi 31 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilen Kurucaşile Anaokulu inşaatının devam ettiğini açıklayarak, yeni eğitim öğretimin ikinci yarısında eğitime hazır olacağını söyledi. Milletvekili Tunç, Bartın İl Özel İdaresince ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanan  Kurucaşile Anaokulu’nun 842 metrekare kapalı alana sahip olacağını belirterek, “Anaokulumuz Kurucaşile ilçemizdeki yavrularımıza ve ailelerine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Okullarımızı yeniledik

Milletvekili Tunç, Bartın il genelinde her alanda olduğu gibi eğitim alanında da çok büyük yatırımlara imza attıklarını belirterek, “Bartın’a 40’dan fazla yeni okul kazandırdık, bazı okullarımıza deprem güçlendirmeleri yaptık,  proje aşamasında ve inşaat çalışmaları devam eden yeni okullarımız var, gerek yüksek öğrenim gerekse de orta öğrenim öğrenci yurtlarının yapımına da önem verdik” Dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.