20 Nisan 2024
  • Bartın11°C
  • Ankara11°C
  • Bolu8°C
  • Kastamonu9°C
  • Zonguldak12°C
  • Karabük10°C

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERSOY, BARTIN STANDINI ZİYARET ETTİ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’nda açılan Bartın standını ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Bartın standını ziyaret etti

31 Ocak 2019 Perşembe 13:16

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’nda açılan Bartın standını ziyaret etti. Stant ziyaretinde Bakan Ersoy’u Vali Sinan Güner ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ağırladı. Stant ile ilgili bilgi alan Bakan Ersoy’a Başkan Akın, Bartın Belediyesi Sanat Atölyesi'nde cam altı boyama tekniği ile yapılan Kaftan Tablosu hediye etti.

Başkan Akın, Kaftan Tablosu hediye etti

Bakan Ersoy’un ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Emitt 23. Uluslararası Turizm Fuarı'nda Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy standımızı ziyaret etti. Sayın Valimiz ile birlikte Bakanımıza Bartın Belediyesi Sanat Atölyesi'nde cam altı boyama tekniği ile yapılan Kaftan Tablosu hediye ettik. Sayın Bakanımıza bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.