20 Nisan 2024
  • Bartın16°C
  • Ankara16°C
  • Bolu11°C
  • Kastamonu11°C
  • Zonguldak15°C
  • Karabük15°C

KOZCAĞIZ ENTEGRE SAĞLIK MERKEZİ İNŞAATI TAMAMLANDI

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 16 Mayıs 2018 tarihinde Bartın İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte inşaat çalışmalarına başlanan Kozcağız Entegre Sağlık Merkezi inşaatının tamamlandığını söyledi.

Kozcağız Entegre Sağlık Merkezi inşaatı tamamlandı

27 Kasım 2018 Salı 14:16

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 16 Mayıs 2018 tarihinde Bartın İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte inşaat çalışmalarına başlanan Kozcağız Entegre Sağlık Merkezi ek bina inşaatının tamamlandığını hizmete hazır olduğunu açıkladı. Milletvekili Tunç, yaptığı açıklamada; “Kozcağız Entegre Sağlık Merkezi ve 112 Acil hizmet binası hizmete hazır, 3000 metrekare kapalı alana sahip olan Sağlık Merkezimiz İlçe Hastanesi şartlarının üzerinde hizmet verecek olan, 8 aile hekimi görev yapacak, bünyesinde 112 Acil Sağlık istasyonu da yer alacak. Kozcağız halkına 24 Saat sağlık hizmeti sunacak olan merkezde İlçe hastaneleri ile birinci basamak sağlık kuruluşlarının gerektirdiği tüm hizmetler verilecek” dedi.

Emeği geçenlere teşekkür ediyorum

Kozcağız Entegre Sağlık Merkezi’nin kısa süre içerisinde Kozcağız halkımıza hizmet vermeye başlayacağını belirten Milletvekili Tunç, Kozcağız, Kumluca ve Hasankadı beldemiz başta olmak üzere merkezi köylerimize de Aile Sağlığı Merkezi kazandırmaya devam ettiklerini ifade ederek;  Arıt Aile Sağlığı Merkezi’ni, Merkez Kaşbaşı Aile Sağlığı Merkezi’ni, Kayadibi Aile Sağlığı Merkezi’ni,  Kurtköy Aile Sağlığı Merkezi’ni, Kızılelma Aile Sağlığı Merkezi’ni, Ellibaş Aile Sağlığı Merkezi’ni, Kurucaşile Tekkeönü Aile Sağlığı Merkezi’ni tamamlayarak hizmete açtıklarını sağlık yatırımların Bartın’da hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Milletvekili Tunç, “İnşaat çalışmaları devam eden 400 yataklı Bartın devlet hastanesi ve diğer sağlık yatırımları için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sayın Bakanlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.