19 Nisan 2024
  • Bartın14°C
  • Ankara10°C
  • Bolu10°C
  • Kastamonu12°C
  • Zonguldak13°C
  • Karabük12°C

KAZADA AĞIR YARALANAN GENÇ YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Motosikletle ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada kafasına aldığı darbe sonucu ağır yaralanan 19 yaşındaki genç yaşam mücadelesi veriyor.

Kazada ağır yaralanan genç yaşam mücadelesi veriyor

02 Ağustos 2020 Pazar 17:50

Gazhane Caddesi’nde, motosikletle ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, iki  kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza saat 23.45 sıralarında Gazhane Caddesi istikametinde meydana geldi. Yalı istikametinden Gazhane Caddesi üzerinden Gölbucağı ışıklı kavşağı  istikametine doğru orta şeritte kesik çizgilerin üzerinde seyir halinde olan motosiklet, bir otomobilin köprü çıkışında sinyal vermeden sol şeride geçmesi sonucu otomobile çarptı.

Tabelaya vurarak durabildi

Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet kaldırıma fırlayıp, tabela direğine vurarak durabildi. Motosiklet sürücüsü R.D. ve yolcu G.P. de çarpmanın etkisiyle kaldırıma savruldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıkları 2 yaralıyı hastaneye kaldırdı.

Kafasına darbe alan gencin durumu ağır

22 yaşındaki genç sürücüde kırıklar olduğu tespit edilirken genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kafasını kaldırıma çarpan 19 yaşındaki yolcu G.P.’nin ise kalp krizi geçirdiği ve kafasına aldığı darbe sonucu durumunun ağır olduğu ifade edildi. Kazaya sebep olan araç sürücüsünün ise yaşanan olay sonrası aracı bırakıp kaçtığı iddia edildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.