20 Nisan 2024
  • Bartın11°C
  • Ankara11°C
  • Bolu8°C
  • Kastamonu9°C
  • Zonguldak12°C
  • Karabük10°C

KALAYCI, TEŞKİLAT MENSUPLARIYLA BULUŞTU

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, il bazlı istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Kalaycı, teşkilat mensuplarıyla buluştu

27 Haziran 2020 Cumartesi 20:47

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Merkez İlçe Başkanı Ümit Aksakal, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir'in de katılımı ile İlçe Başkanları ve Belde Başkanlarıyla il bazlı istişare toplantısı gerçekleştirdi. Bartın’ın dört bir yanındaki teşkilat mensuplarıyla buluşan Kalaycı, esnafların ve vatandaşlarında sorunlarını yerinde dinlerken vatandaşların sorunlarının çözümleri içinde ilgili kurumlarla iletişim halinde olduklarını söyledi.

Türkiye dünyaya örnek oldu

Başkan Kalaycı, açıklamalarında; “Tüm dünyamızı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle dünya ülkeleri zorlu bir sınav veriyorlar. Dünyanın önde gelen Avrupa ülkelerinin virüs nedeniyle yaşadıkları kaosu hep birlikte izledik. Türkiye ise bu zorlu sınava çok iyi hazırlandı. Salgının dünya ülkelerinde görülmeye başlanmasıyla beraber ülkemizde alınan tedbir ve önlemler başarılı sonuçlar ortaya çıkardı. Bu tedbirler ve önlemler sayesinde ülkemizdeki normalleşme sürecine geçişte hızlandı. Ülkemiz bu süreçte ne kadar güçlü bir devlete sahip olduğunu dosta düşmana göstermiş oldu. Avrupa’nın modern ülkelerinde vatandaşlar sağlık hizmeti dahi alamazken güçlü Türkiye her bir vatandaşının yanında oldu. Devletimiz sadece yurt içindeki vatandaşlarımıza el uzatmadı. Dünyanın bir diğer ucundaki vatandaşlarımızın da yanında oldu. Hiçbir ülke yurt dışındaki vatandaşları için bir hamle yapmazken Türkiye yine tüm dünyaya örnek olacak şekilde bir operasyon başlatıp on binlerce vatandaşımızın yurda dönüşlerini sağladı. Sağlık alanındaki çalışmalar hiçbir sıkıntıya mahal vermeden yürütüldü” dedi.

Ayak basmadık bir nokta bırakmadan çalışıyoruz

Salgın nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için 7’den 77’ye tüm vatandaşların ihtiyaçlarının tek tek karşılandığına da dikkat çeken Kalaycı, “İçinde bulunduğumuz bu normalleşme sürecini bizlerde en iyi şekilde değerlendirmek üzere her zaman olduğu gibi görevimizin başındayız. Bartın’da ayak basmadık bir nokta bırakmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kent merkezimizin yanı sıra ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde vatandaşlarımızla buluşup sorunları yerinde dinliyoruz. Sorunların çözümleri içinde ilgili kurum ve kuruluşlarla iletişimler kuruyoruz” diye konuştu.

Vatandaşlarımızın teveccühlerini karşılıksız bırakmayacağız

Kalaycı, açıklamasının devamında; “İnsanımıza ne kadar hizmet etsek azdır. Bu düşünce ile bizler gecemizi gündüzümüze kattık ve katmaya da devam edeceğiz. Nerede bir sorun bir ihtiyaç varsa biz bugüne kadar orada olduk ve olmayı da sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın partimize olan teveccühlerini asla ama asla karşılıksız bırakmayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu talimatları bu yönde. Koronavirüs sürecinde zorlu günler yaşayan esnaflarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın yanında yer alıyoruz. Kentimizin en ücra köşesinde yaşayan vatandaşımızın bile yanında yer almak bizim görevimiz ve bu görevi en iyi şekilde sürdürmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.