19 Nisan 2024
  • Bartın16°C
  • Ankara13°C
  • Bolu11°C
  • Kastamonu13°C
  • Zonguldak14°C
  • Karabük15°C

FETÖ İLE BAĞLANTISI OLDUĞUNU SÖYLEYİP BİNLERCE EURO GÖTÜRDÜLER

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilimizde ikamet eden vatandaşları telefonla arayarak dolandıran şahıslar Ankara'da yakalandı.

FETÖ ile bağlantısı olduğunu söyleyip binlerce Euro götürdüler

28 Şubat 2019 Perşembe 16:28

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilimizde ikamet eden vatandaşları telefonla arayarak ‘ismin Kaşıkçı cinayetinde geçiyor. Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda cinayetle ilgili görüntülerin var’ ya da ‘FETÖ terör örgütü ile bağlantın var. FETÖ terör örgütü kimliğini kullanıyor’ şeklinde korkutarak vatandaşları dolandıran şüphelilere yönelik çalışma gerçekleştirildi. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen çalışmalar neticesinde Ankara.’da düzenlenen operasyonda şüpheli şahıs yakalandı. Titizlikle sürdürülen operasyonun ardından Bartın ilindeki dolandırılan vatandaşlara paraları teslim edildi.

Bartın Adliyesine çıkartılarak tutuklandı

Şüpheli M.B Ankara ilinde emniyet güçlerine yakalanmasaydı bir vatandaşı daha dolandıracağını, Ankara’da Keçiören ilçesinde oturan bir vatandaşa taksi hattını sattırdıklarını ve bu vatandaştan da elden 460 bin TL alacağı esnada polislerin kendisini yakaladığını itiraf etmiştir. Vatandaşları telefon ile korkutarak paralarını şüpheli M.B Bartın Adliyesi’ne çıkartılarak tutuklandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.