24 Nisan 2024
  • Bartın25°C
  • Ankara28°C
  • Bolu27°C
  • Kastamonu29°C
  • Zonguldak22°C
  • Karabük28°C

ERBAKAN, CORONA VİRÜSÜ İLE MÜCADELE KAPSAMINDA BARTIN’IN DURUMUNU SORDU

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç'i telefonla arayarak, corona virüsü nedeniyle ilimizin genel durumu ve Bartın teşkilatının çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Erbakan, corona virüsü ile mücadele kapsamında Bartın’ın durumunu sordu

07 Nisan 2020 Salı 02:20

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç'i telefonla arayarak, corona virüsü nedeniyle ilimizin genel durumu ve Bartın teşkilatının çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. Erbakan, virüse karşı vatandaşların daha dikkatli olmaları ve zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları tavsiyesinde bulundu.

Bartın halkına selam ve muhabbetlerini iletti

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yapan İl Başkanı Gebiç; “Genel Başkanımız Dr. Sayın Fatih Erbakan, beni telefonla arayarak ilimizin genel durumu ve teşkilat mensuplarımız hakkında bilgi aldı. Sürecin bir an evvel sona ermesi temennisinde bulunarak, salgın konusunda başta teşkilat mensuplarımız olmak üzere vatandaşlarımıza yetkililerin uyarılarını dikkate alarak virüse karşı dikkatli olmalarını zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamalarını tavsiyesinde bulundu. Sayın Genel Başkanımız tüm Bartın teşkilatlarına ve Bartın halkına selam ve muhabbetlerini iletti” şeklinde ifade etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.