29 Mart 2024
  • Bartın17°C
  • Ankara13°C
  • Bolu12°C
  • Kastamonu11°C
  • Zonguldak18°C
  • Karabük16°C

ERBAKAN, BARTIN HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açılışı için ilimize gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, kent merkezinde Bartın esnafıyla bir araya geldi.

Erbakan, Bartın halkı ile bir araya geldi

17 Şubat 2020 Pazartesi 11:38

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açılışı için ilimize gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, kent merkezinde Bartın esnafıyla bir araya geldi. Kent merkezine girişinde mücahit Erbakan sloganları ile karşılanan Fatih Erbakan, vatandaşları selamladı. İl Başkanlığı binası açılışında konuşana Erbakan, “Milletimizin dua ve destekleri ile memleketimize hizmet etmek için Anadolu’yu karış karış dolaşacağız. Bugün Bartın ilimizde vatandaşlarımızla ve geleceğimizin teminatı evlatlarımızla da bir araya gelip hasbıhal ediyoruz” dedi.

Milli Kaynak Üretme Genel Müdürlüğü'nü kuracağız

Erbakan, “Bizim iktidarımızda kamuda, bürokrasi ve devlet kademelerinde akrabalık, yandaşlık, hemşerilik, okul arkadaşlığı değil, ehliyet, liyakat ve adalet hakim olacak. İşte Milli görüş, bizim inancımız anlayışımız budur. Bizim ecdadımız bu prensiplerle dünyaya hakim oldular. Yeniden Refah iktidarından bizler adeta bir hekim sorumluluğunda hareket edeceğiz. Bir hekim hastasının dinine diline ırkına memleketine mezhebine kılığına kıyafetine bakıyor mu hayır. Hekimin tek derdi hastasının hastalığına deva bulmak. Biz inancımızın, Milli Görüş'ün bir gereği olarak Yeniden Refah iktidarında 83 milyonu Türk Kürt, Alevi Sünni, laik dindar, doğulu batılı diye ayırmayacağız. Biz bir insanın ehliyetli ve liyakatli olup olmamasına bakacağız. Bizler de milli görüş olarak, Yeniden Refah kadroları olarak insanlarımızı dinine, diline, ırkına, mezhebine, siyasi görüşüne göre ayırt etmeyeceğiz” diye konuştu.karşılayacağız. Bunun yolu üretim, istihdam, ihracat seferberliğinden geçer. Biz Milli Kaynak Üretme Genel Müdürlüğü'nü kuracağız” diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.