23 Nisan 2024
  • Bartın24°C
  • Ankara27°C
  • Bolu27°C
  • Kastamonu23°C
  • Zonguldak19°C
  • Karabük25°C

DEVLET HASTANESİ PANDEMİ HASTANESİNE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Bartın Valisi Sinan Güner, koronavirüse karşı alınan tedbirler ve yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı yazılı açıklamada Devlet Hastanesi’nin pandemi hastanesine dönüştürüldüğünü ifade etti.

Devlet Hastanesi pandemi hastanesine dönüştürüldü

31 Mart 2020 Salı 01:56

Türkiye’de korona virüsüne yönelik önlemler ardı ardına yürürlüğe girerken, ilimizde de Bartın Valiliği, Bartın Belediyesi, ilçe ve belde belediyeler ile tüm kurumlar üzerine düşeni fazlasıyla yerine getiriyor. Alınan tedbirleri sırayla açıklayan Bartın Valisi Sinan Güner, koronavirüse karşı yapılan çalışmalarla ilgili dün yazılı basın açıklaması gerçekleştirdi. Güner, yaptığı açıklamada Devlet Hastanesi’nin pandemi hastanesine dönüştürüldüğünü ifade etti.

Şüpheli vakaların doğrudan acil servisle teması kesildi

Güner; “Hastanelerdeki olası veya kesin vaka sayısının açıklanmasında yetki bilindiği gibi tamamen Sağlık Bakanlığıdır.  Hastanedeki ve izolasyondaki her kişi diğerlerinden arındırılmış kişidir.  Bartın Devlet Hastanesi’nde kuvvetli olası vakalar bulunmakta ve Sağlık Bakanlığı protokollerine göre izlenmektedir. İlimizde bulunan 2 hastaneden Devlet Hastanesi’nin önüne konteynerler konularak şüpheli vakaların doğrudan acil servisle teması kesilmiştir, bugünden itibaren Devlet Hastanesi pandemi hastanesine dönüştürülerek ayrılacak, Kadın Doğum Hastanesi, Devlet Hastanesi olarak hizmet vermeye devam edecektir” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.