20 Nisan 2024
  • Bartın15°C
  • Ankara11°C
  • Bolu13°C
  • Kastamonu25°C
  • Zonguldak15°C
  • Karabük15°C

“ÇOCUKLARIMIZIN GÜLÜMSEMESİ HER ŞEYE DEĞER”

Vefa Park’ta vatandaşlarla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, parktaki oyun gruplarında vakit geçiren çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı. Oyun parkları için teşekkür eden miniklere Başkan Akın, uçurtma hediye etti.

“Çocuklarımızın gülümsemesi her şeye değer”

25 Eylül 2020 Cuma 11:07

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Vefa Park’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Akın, parktaki oyun gruplarında vakit geçiren çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı. Belediyenin mahallelere yaptığı oyun parkları için Akın’a teşekkür eden minikler, hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocukların mutluluğunun her şeyden daha önemli olduğunu belirten Başkan Akın, parktaki miniklere uçurtma hediye etti.

Miniklerden Başkan Akın’a Teşekkür

Göreve geldiği günden buyana çok sayıda parkı hizmete açtıklarını belirten Akın; “Çocuklarımızın oynayabileceği, vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebileceği parkları ve sosyal yaşam alanlarını ilimize kazandırdık. Mahallelerimize çocuk oyun gruplarının yer aldığı parklar yaparak, çocuklarımızın yüzünü güldürdük. Çünkü çocuklarımızın gülümsemesi her şeye değer. Bu anlayışıyla gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu hizmetlerimizi de vatandaşlarımızla istişare ederek yapıyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızı sık sık ziyaret edip, talep ve önerilerini dinliyorum. Son olarak da Vefa Park’a gittim. Burada vakit geçiren vatandaşlarımızla sohbet ettim. Tabii oyun gruplarında oynayan yavrularımıza uçurtma hediye edip, hatıra fotoğrafı çektirdim. Bu sırada yavrularımızın bana parklar için teşekkür ettiğini duydum. Onların yüzündeki gülümsemeyi görmek gerçekten her şeye değer. Hoşsohbetleri için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yavrularımıza başarılarla dolu sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.