25 Nisan 2024
  • Bartın19°C
  • Ankara23°C
  • Bolu24°C
  • Kastamonu18°C
  • Zonguldak16°C
  • Karabük21°C

BAŞKAN AKIN, HASANKADI VE KUMLUCA’YI ZİYARET ETTİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, geçtiğimiz günlerde sel felaketi yaşanan Hasankadı Beldesi’ni ziyaret etti.

Başkan Akın, Hasankadı ve Kumluca’yı ziyaret etti

30 Haziran 2020 Salı 05:49

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, geçtiğimiz günlerde sel felaketi yaşanan Hasankadı Beldesi’ni ziyaret etti.  Başkan Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında ilk durağı Hasankadı Belediyesi oldu. Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu’nu makamında ziyaret eden Akın, Emiroğlu’na geçmiş olsun temennisinde bulunarak bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Ziyarette yaşanan sel felaketi hakkında sohbet edilirken Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu destekleri ve nazik ziyaretleri için Başkan Cemal Akın’a teşekkür etti.

Akın ve Kömeç, esnafları gezdi geçmiş olsun temennisinde bulundu

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç Hasankadı Belediyesi ziyaretinin ardından belde esnafını ziyaret edip geçmiş olsun temennisinde bulundular.  Esnaflar Başkan Cemal Akın’a büyük ilgi gösterirken destekleri için teşekkür ettiler.

Başkan Akın, Kumluca Belediyesi’nde

Esnaf ziyaretlerinin ardından Hasankadı Beldesi’nden ayrılan Başkan Cemal Akın ve Yardımcısı Ahmet Kömeç Bartın Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Kumluca Beldesi’ne geçtiler. Burada Kumluca Belediyesi’ni ziyaret eden Akın ve Kömeç, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can ile bir süre sohbet ettiler. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Bartın Belediyesi ve Kumluca Belediyesi çalışmaları konuşuldu.  Yaklaşık bir saat süren ziyaretin sonunda Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Başkan Cemal Akın ve Yardımcısı Ahmet Kömeç’e nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 “Bizleri ağırlayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum”

Başkan Akın, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamasında “Geçmiş olduğumuz günlerde sel felaketi yaşan Hasankadı Beldemizi ziyaret ederek hem Belediye Başkanımız Şeref Emiroğlu’na hem de Hasankadı vatandaşlarımıza bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorduk.  Ayrıca Kardeş Belediyemiz olan Kumluca’da belediye başkanımız İsmail Can ve Kumluca’lı dostlarımızı ziyaret etme imkanı bulduk.  Bizleri ağırlayan belediye başkanlarımıza ve çok değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.