19 Nisan 2024
  • Bartın18°C
  • Ankara20°C
  • Bolu17°C
  • Kastamonu18°C
  • Zonguldak16°C
  • Karabük19°C

BARTIN’I BAL’DA 2 TAKIM TEMSİL EDECEK

Türkiye Futbol Federasyonu, Bartın İli Birinci Amatör Futbol Ligi lideri Amasraspor'un Bölgesel Amatör Futbol Ligine yükselmesine karar verdi.

Bartın’ı BAL’da 2 takım temsil edecek

14 Ağustos 2020 Cuma 19:31

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu, pandemi nedeniyle amatör liglerde kalan maçlar tamamlanamadığı için Bartın İli Birinci Amatör Futbol Ligi lideri Amasraspor'un Bölgesel Amatör Futbol Ligine yükselmesine karar verdi. Bu kararın ardından yıllardır ilimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Bartınspor’un ardından bir takım daha temsil etmeye hak kazandı. Bu karar Amasra ilçesinde büyük bir sevinçle karşılandı.

Profesyonel ligde görmek dileğiyle

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Spor Toto BAL Ligi'ne yükselen Amasraspor'u tebrik ederek, başarılı bir sezon diledi. Tunç; “2020-2021 yılı Bölgesel Amatör Ligi'de Bartın ilimizi temsil edecek olan Bartınspor'umuzun yanı sıra ikinci temsilcimiz Amasraspor oldu. Amasraspor Kulübü Başkanımız Ertan Cengiz başta olmak üzere tüm yöneticilerimizi, futbolcularımızı ve teknik heyeti kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.  Yeni sezonda Bartınspor ve Amasraspor'u her ikisini birlikte profesyonel ligde görmek dileğiyle” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.