26 Nisan 2024
  • Bartın15°C
  • Ankara20°C
  • Bolu14°C
  • Kastamonu16°C
  • Zonguldak13°C
  • Karabük19°C

BAKKALLAR VE BAYİLERE HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ

Bartın İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ile Bakallar ve Bayiler Odası işbirliğinde “Gıda Hijyen Eğitimi” düzenlendi.

Bakkallar ve bayilere hijyen eğitimi verildi

02 Şubat 2018 Cuma 19:12

Bartın İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ile Bakallar ve Bayiler Odası işbirliğinde “Gıda Hijyen Eğitimi” düzenlendi. Bartın İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime gıda işletmelerinde çalışacak olan ve halen çalışmakta olup 5 yılını dolduran çalışan yaklaşık 80 kişi katıldı. Gerçekleştirilen eğitimde konu uzmanı personel tarafından hijyen standartları anlatılarak eğitim sonunda katılımcılara katılım sertifikaları verildi.

Kurallara uymak son derece önemli

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulsetter Bayram ise yaptığı açıklamada gıda işletmelerinde hijyenin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: "Gıda işletmelerinde çalışan herkesin hijyen eğitimi alması gerekmektedir. Bu sebeple Gıda ve Yem Şube Müdürlüğümüz ile Bakallar ve Bayiler Odası işbirliğinde “Gıda Hijyen Eğitimi” düzenlendik. Bu eğitimleri çok önemsiyoruz. Görevinizi daha iyi yapmak için hijyen konusuna çok çok dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü sizler insan sağlığının temel unsur olduğu bir iş yapıyorsunuz. Arkadaşlarımız sizlere bu konuda yapılan eksiklikleri detaylı bir şekilde anlatacak. Anlatılacak kurallara uymak son derece önemlidir" diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.