23 Nisan 2024
  • Bartın24°C
  • Ankara27°C
  • Bolu27°C
  • Kastamonu23°C
  • Zonguldak19°C
  • Karabük25°C

"BABAMIN EMANETİNE SAHİP ÇIKIYORUM"

MHP Bartın Ulus İlçe Kongresi, koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında açık alanda yapıldı.

"Babamın emanetine sahip çıkıyorum"

27 Eylül 2020 Pazar 16:46

Milliyetçi Hareket Partisi Ulus İlçe Olağan Kongresi koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Ulus ilçesinde açık alanda gerçekleşti. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı okundu. Tedbirlerin hat safhada olduğu kongrenin Divan Başkanlığını MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik gerçekleştirdi. Kongrenin açılış konuşmasını MHP Ulus İlçe Başkan Adayı Gülsüm Toklucu Çetin gerçekleştirerek, destek olan herkese teşekkür etti. Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Alpaslan Türkeş ve Genel Başkan Devlet Bahçeli ile siyaset yapan Konya Kulu ilçe Başkanı iken vefat eden babasından aldığı emanete sahip çıktığını belirtti.

6-006.jpg

Başarılar Diliyorum

Kongrenin Divan Başkanlığını yapan MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ise; “İlimizde kongre sürecimiz devam ediyor. Bugün Ulus İlçe Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz bu kongrelerimizin ben hayırlara vesile olmasını diliyorum. Görev alan tüm kardeşlerimize de başarılar diliyorum” diye konuştu.

1-020.jpgÇetin, Ulus İlçe Başkanı Seçildi.

Yapılan konuşmaların ardından Faaliyet Raporu ve Mali Rapor ibraz edilmesinin akabinde de seçime geçildi. Tek liste ile gidilen kongrede, Gülsüm Toklucu Çetin Milliyetçi Hareket Partisi Ulus İlçe Başkanı seçildi.

2-006.jpgKongrelerimizin Hayırlar Getirmesini Temenni Ediyorum

Kongre sonrası değerlendirmelerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Milliyetçi Hareket Partisi Ulus İlçe Başkanlığı Olağan Kongremize katıldım. Görev alan Ulus İlçe Başkanımız Sayın Gülsüm Toklucu Çetin’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum. Bu kongrelerimizin hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.  

4-003.jpg5-006.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.