26 Nisan 2024
  • Bartın17°C
  • Ankara17°C
  • Bolu13°C
  • Kastamonu16°C
  • Zonguldak13°C
  • Karabük19°C

30 MAYIS'TA 2 FUTBOL SAHASININ İHALESİ YAPILACAK

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez İlçe Serdar ve Karahüseyinli Köyüne Futbol Sahası yapılacağının müjdesini verdi.

30 Mayıs'ta 2 futbol sahasının ihalesi yapılacak

27 Mayıs 2019 Pazartesi 01:30

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez İlçe Serdar ve Karahüseyinli Köyüne Futbol Sahası yapılacağının müjdesini verdi. Milletvekili Tunç, Serdar ve Karahüseyinli Köyüne yapılacak Futbol sahasının Bartın İl Özel İdaresince ayrılan ödenekle gerçekleştirileceğini ve ihale sürecinin ardından yer tesliminden itibaren yetmiş gün içerisinde işin tamamlanacağını belirterek, ihale kapsamı içerisinde 6 kişilik yedek oyuncu kulübesinin inşa edileceğini söyledi. Sporda başarı için fiziki imkanların önemli olduğunu belirten Milletvekili Tunç, Bartın’a her alanda büyük yatırımlar kazandırdıklarını, bu yatırımlar arasında spor tesislerinin de önemli bir yer tuttuğunu ifade etti.

Tüm ilçe ve beldelere de futbol sahaları kazandırdık

Bartın Merkez Ömertepesi Futbol sahasında amatör spor futbol müsabakalarının çamur içerisinde oynandığını hatırlatan Milletvekili Tunç, Ömertepesi’ne sentetik çim sahası ile, aydınlatması ile, seyirci trübünleri ve soyunma odaları ile bir stadyum kazandırdıklarını, sadece Ömertepesi değil, Ulus, Amasra, Kurucaşile, Kozcağız, Abdipaşa, Kumluca olmak üzere tüm ilçe ve beldelere de futbol sahaları kazandırdıklarını söyledi. Futbol sahalarının yanısıra, Amasra, Kurucaşile, Apdipaşa, Hasankadı, Akcamescit ve Arıt’a kapalı spor salonları inşa ettiklerini belirten Milletvekili Tunç, Bartın Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu’nu sporcu fabrikası olarak Bartınlı sporcuların hizmetine sunduklarını, Olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezini Bartın’a kazandırdıklarını, Atatürk Stadyumunun zeminini yenilediklerini ifade etti. Milletvekili Tunç, Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi kampüs inşaatı, açık ve kapalı spor salonları inşaatlarının da tamamlanarak hizmete girdiğini belirterek, Bartın’da AK Parti iktidarlarında Gençlik ve Spor’a 270 milyon TL yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.